02, 05, 2019

Eyelash Extensions SMC Lashes | UPDATE


Eyelash Extensions af SMC Lashes


Det er tid til en opdatering af mine falske vipper! Fra januar til marts har jeg haft single lash extensions på, hvor det har været enkelte vipper sat på hvert enkelt vippehår. Dem jeg havde hed super flat lashes, som gav et mere fyldigere look end classic lashes, som er de almindelige single lash extensions.


Nu har jeg nogle andre vipper på – hybrid lashes. De her vipper er et mix af single lashes og volume lashes. Det sæt jeg har på lige nu, er et mix med 3D volume lashes, dvs. et mix af single lashes og 3D volume lashes.


På billeder nedenfor, kan man se forskellen på de vipper jeg havde før, altså single lash extensions med super flat lashes, og dem jeg har nu, som er hybrid lashes (mix af single lashes og 3D volume).


single lashes super flat smc lashes darieflavour
single lashes super flat smc lashes darieflavour

Jeg er vild med dem begge! Single lashes giver et MEGET naturligt look, og er meget nemt at bære og vænne sig til, hvis det er din første gang at du får lavet vipper. Personligt ønskede jeg mere volume den sidste tid jeg havde single lashes på, og fik derfor hybrid lashes på. Af hele mit hjerte, så kan jeg ikke være mere glad for resultatet! Det her er PERFEKT for mig. Det er præcis den mængde volume jeg gerne vil have, og jeg synes seriøst at Stinne har gjort et sindssygt godt arbejde! Med hybrid vipper, får man et mere ”dukke”-agtigt look, hvilket jeg rigtig godt kan lide. I videoen er det én uge efter opfyldning, og de sidder stadig spot on – jeg ELSKER det.


Det er selvfølgelig meget individuelt hvad hver enkel person godt kan lide, men hvis du er helt ny indenfor lash extensions, og du godt kunne tænke dig at få det lavet, anbefaler jeg at starte ”blødt” ud med single lash extensions, hvor det kun er et hår/strå pr. vippe. På den måde kan du bygge det stille roligt op, og mærke efter om du ønsker mere volume eller om det er det helt rigtige for dig.


SMC Lashes tilbyder indtil videre tre forskellige vipper:


  • Single Lash Extensions (Classic el. super flat lashes)
  • Volume Lashes (2D og 3D)
  • Hybrid Lashes

Derudover laver hun også lash lift, som er når man bukker ens vipper, så de forbliver bukkede i en vis periode. Her kan man vælge at få vipperne farvede, for at opnå et mere fyldigt og markeret resultat.


Hvis du går og overvejer om du skal få lavet eyelash extensions, vil jeg klart anbefale Stinne fra SMC Lashes. Det er vigtigt at fagligheden er høj, og at det er en der prioriterer at dine vipper bliver flotte når du forlader klinikken – og det gør Stinne altså! Hun tager virkelig hånd om dig, og forklarer også hvad hun gør. Super sød kvinde, som er rolig, lytter til dine ønsker og brænder for sit fag.


Du kan læse mere om hende og se hendes arbejde på hjemmesiden: www.smclashes.dk


Ny adresse


SMC Lashes har fået ny adresse: Poppelstykket 24, 2500 Valby. Kan du komme til Ny Ellebjerg st., er der virkelig kun 4 min. til klinikken. Så altså – det er super, super nemt.


single lashes super flat smc lashes darieflavour

Her ses der billeder af klinikken. SMC Lashes ligger sammen med en negleteknikker. Så man kan faktisk få lavet vipper og negle samme dag, samme sted!



single lashes super flat smc lashes darieflavour single lashes super flat smc lashes darieflavour single lashes super flat smc lashes darieflavour

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!