19. februar 2019

MinRecept - Levering af medicin

Vidste I at man kan få sine p-piller leveret til postkassen?? – Det gjorde jeg i hvert fald ikke!


MinRecept gør det muligt, at få sine p-piller, minipiller og p-plastre leveret til din postkasse – helt automatisk. Det er sådan, at du tilmelder dig deres abonnement, som kun er på 15,-/mdr., og får disse fordele:


  • Du får en påmindelse om receptfornyelse.
  • Du slipper for at tage hen på apoteket for at hente din præventionsmedicin.

For mig, er det to helt vilde ting, som gør at der er mindre at tænke og holde styr på. Jeg glemmer rigtig ofte, at fornye min recept af p-piller i tide, hvilket resulterer i, at jeg hurtigt kommer bagud med at tage pillerne.


Jeg synes stadig at det er lidt mind blown, at denne mulighed endelig er tilgængelig!


Få de første 3 mdr. gratis

- Du kan få de første 3 mdr. gratis, ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev på deres hjemmeside: www.MinRecept.dk. Hvis du tilmelder dig inden 31/03-19, slipper du for oprettelsesgebyret, som er på 299 kr. – det er alligevel en god sjat at spare!


MinRecept samarbejder med danske apoteker, så du kan være helt sikker på, at fagligheden er i top. MinRecept står nemlig kun for leveringen og fornyelse af din medicin. Så du får stadig den samme medicin, som du er vant til og til samme pris som hvis du gik ned på apoteket. Jeg er vanvittig stor fan af deres koncept, og tænker at det er noget rigtig mange kvinder i Danmark har ventet længe på.


Lyder det ikke vildt?? Du har absolut intet at miste, for der er nemlig INGEN binding. Så du kan nemt prøve de første 3 mdr. og mærke efter om det er noget du vil blive ved med eller ej.


Så hvis det lyster, så hop ind på MinRecept.dk! !

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!