14. januar 2019

Single Lash Extensions af SMC Lashes

Single Lash Extensions af SMC Lashes


Skriv “H15” I kommentaren når du reserverer hos SMC Lashes, og få 15%!For første gang nogensinde, fik jeg påsat single lash extensions! Det store øjeblik skete fredag d. 11. januar kl. 13. Behandlingen varede omkring 2,5 time, som utroligt nok gik ret hurtigt, synes jeg. Kvinden der påsatte vipper på mig, hedder Stinne, og er simpelthen et af de sødeste og roligste mennesker jeg har mødt – hvilket for mig, betyder rigtig meget. Under hele forløbet, følte jeg mig tryg ved at være i hendes hænder. Før vi startede, forklarede hun hvad der kommer til at ske, og hvad jeg skulle gøre. Kommunikationen var rigtig god! Hun startede med at rense mine øjenvipper, og hver gang hun skiftede step, eller dryppede noget på vipperne, forberedte hun mig altid inden. Det gjorde, at jeg ikke blev udsat for noget jeg ikke havde forudset. Hele forløbet gik rigtig godt!


RESULTATET af vipperne er ikke til at stå for! Iiiiiihhhh, hvor blev jeg glad da jeg så mig i spejlet! Jeg kan simpelthen ikke takke Stinne nok! Helt fra hjertet af, så er det noget af det bedste jeg har gjort. Resultatet er så smukt og naturligt. Jeg var nemlig lidt bange for, at det ville se lidt for ”fake” ud, hvis I ved hvad jeg mener, men sådan er det langt fra. Jeg elsker det, og jeg kan slet ikke forstå hvorfor jeg ikke har gjort det her noget før! Nedenfor ses før (øverst) og efter (nederst) billeder.


Det eneste jeg vil råde jer alle sammen til derude, hvis I vælger at få det lavet, er at lukke øjnene HELT i under hele forløbet! Jeg kom desværre til at åbne øjnene flere gange, hvilket resulterede i, at jeg fik meget røde og ømme øjne bagefter. Jeg fik påsat vipper om fredagen, og mine øjne var ikke røde mere om mandagen. Så der gik 4 dage før rødmen og ømheden forsvandt. Det skal siges, at for hver dag der gik, blev rødmen og ømheden mindre og mindre. Jeg dryppede nogle saltvandsdråber i øjnene, som jeg synes hjalp på ømheden. Udover det – så slå jer løs, piger og drenge! Det er så dejligt, at vågne op uden mascara, og stadig se godt ud!


Lidt om SMC Lashes


SMC Lashes er stiftet og ejet af Stinne, og er lokaliseret i Høje Taastrup, Banestrøget 7, st. – 5 minutter fra stationen. Stinne er vippe tekniker to be. Dvs. at hun i februar 2018 skal til eksamen, hvor hun så derefter er færdiguddannet. Før vippe branchen, arbejdede hun som konditor. For mig, betyder anmeldelser rigtig meget. Så det første jeg gjorde, var at læse alle de anmeldelser SMC Lashes havde fået på Facebook og Instragram, og jeg fik et vildt godt indtryk af stedet! Lige nu har salonen fået 5 ud af 5 stjerner på Facebook – det er rimelig godt, og fortæller en del!

Prismæssigt, ligger det faktisk på et meget moderat niveau vil jeg mene. Nedenfor ses prislisten, som den er nu (januar 2018).


  • Nyt sæt Single Lash Extentions: 699,-
  • Aftagning af Lash Extensions: 150,-
  • Opfyldning, lille: 295,-
  • Opfyldning, mellem: 395,-
  • Opfyldning, stor: 495,-
  • Opfyldning, ekstra stor: 595,-

  • Lash Lift m/farve: 450,-
  • Lash Lift u/farve: 350,-

Derudover tilbyder SMC Lashes også ”klippekort”, hvilket vil sige at du f.eks. betaler for flere opfyldninger på en gang, og så få mængderabat på den måde.


Book en tid herSalonen var lidt svær at finde, syntes jeg. Jeg gik lidt frem og tilbage, for destinationen på rejseplanen er markeret for tidligt, så jeg måtte lige være ekstra opmærksom for at finde stedet.

Jeg fandt det, og kommer ind til den hyggeligste og flotteste salon! Der er så roligt, og alt ser så professionelt ud. Man starter med at komme ind i ”venteværelset”, hvor der er en stol med nogle rare omgivelser. Selve salonen, hvor behandlingen sker, har samme gode stemning. Nedenfor ses billeder af salonen – og kan vi snakke om skiltet? ”Free naps with every lash service”. Den synes jeg virkelig er sød!


Find SMC Lashes på Facebook: her


Find SMC Lashes på Instagram: her

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!