21. april 2017

Mesauda Eyebrow Design

Mesauda Eyebrow Design 303 Brunette darieflavour Mesauda Eyebrow Design | Anmeldelse

Jeg går personligt ikke så meget op i mine bryn, men jeg kan godt lide til tider, at mine bryn er fyldt ud, sådan så de ikke ser flade og ”lette” ud. Det skal siges, at jeg ikke bruger dette produkt til formål for at "tegne" øjenbrynsforme, men blot for at udfylde de huller, som jeg har i mine øjenbryn. Jeg foretrækker dem som de er, bare lidt "tættere" behåret, hvis det giver nogen mening :) Jeg er personligt slet ikke begejstret for insta-bryn, og derfor er det ikke det jeg bruger denne eyebrow kit til.

Det var lidt svært at se og finde ud af hvilken farve jeg skulle købe dette eyebrow kit i, da jeg kun kunne gå ud fra billederne på hjemmesiden. Alle tre farver lignede hinanden, så det gjorde det heller ikke let. Jeg kunne heller ikke finde produktet nogle som helst steder. Derfor håber jeg, at jeg kan hjælpe nogle af jer, som selv overvejer at købe dette produkt fra Mesauda!

Emballagen er enkel og lige min smag. Den er kvadratisk og er lavet af plastik. Den er liiiidt svær at åbne, men det går. Der medfølger en lille pensel med i dette kit, hvor den ene side er en angled børste, altså en børste som er skrå og tynd, hvilket gør det nemt for den at tegne/påfører produktet præcis som man vil. Denne side fungerer rigtig godt for mig! Den anden side er en af de typiske øjenskygge applikatorer, altså en tynd buttet ”svamp”. Denne del af børsten bruger jeg slet ikke. Jeg har prøvet den på mine bryn, men den er alt for tyk og upræcis, når jeg når til halen af mine bryn. Derfor går jeg ind med en anden børste fra eBay, som minder meget om den skrå/tynde ende af børsten, bare smallere.

Mesauda Eyebrow Design 303 Brunette goodiebox shop darieflavour Mesauda Eyebrow Design 303 Brunette goodiebox shop darieflavour


Det her eyebrow kit består af en creme og en pudder. Jeg følger denne guide, når jeg skal ordne mine bryn med dette kit:

1. Børst øjenbrynene, så de ikke stikker ud til alle mulige sider

2. Påfør cremen på dine bryn efter eget ønske (tegn dem op eller fyld dine bryn ud)

3. Påfør pudder-produktet oven på de steder, hvor du har påført cremen

4. Afslut med at børste brynene igen
Mesauda Eyebrow Design 303 Brunette goodiebox shop darieflavour OVERALL THOUGHTS?

Jeg er helt vild med dette kit, og kan helt sikkert anbefale det! Jeg ved dog ikke hvordan de andre farver ser ud, så jeg kan ikke helt sige, om farverne de tilbyder passer til en stor mængde mennesker eller hvordan de er. Denne farve, altså 303 Brunette, synes jeg passer rigtig godt til mit hår! Jeg opdagede dog, at den så lidt rødlig ud i videoen, men i virkeligheden passer den P E R F E K T. Jeg har også røde skær i mit hår, så det gør også, at de kan komplimenterer hinanden (håret og brynene). Så hvis du er brunette og har lidt rødlige skær i dit hår, vil jeg helt klart anbefale denne farve til dig!

Jeg elsker virkelig også hvordan Goodiebox har valgt at pakke denne ordre til mig! Det søde kort, som kan ses ovenfor, gjorde mig glad. Det gør det hele så meget mere personligt! Det ligner virkelig, at det er håndskrevet, så jeg er virkelig overrasket. Det er de små ting der gælder <3 Selvom jeg nu synes, at det er en stor ting, hvis de har valgt at gøre det med HVER ordre! Udover det.. karameller! Karameller gør mig crazy, så der røg hurtigt to ned, haha! Elsker det!

OBS: Jeg har kigget på Shop.Goodiebox.dk, og kan slet ikke finde dette produkt nogle steder! ? Det er rigtig øv, hvis de ikke sælger det mere på deres shop.. MEN jeg har lavet lidt research og fundet frem til, at Cocopanda sælger dem til 83 kr. på tilbud lige nu! Normal prisen hos dem er 119 kr., så det er slet ikke så højt, som hvad jeg har givet for den!

Jeg håber virkelig, at denne artikel og video hjælper jer med jeres tanker omkring dette produkt eller at I er blevet inspireret til at give det et forsøg! Det er ihvertfald go for mig! :D

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!