2. april 2017

Makeup Revolution Haul

Makeup Revolution Single Eyeshadows darieflavour Makeup Revolution Haul | Anmeldelse

Nu hvor jeg har samlet lidt ind af produkter fra Makeup revolution, synes jeg, at det var på tide, at komme med min mening og erfaring om dem!


Kort om Makeup Revolution

’Makeup Revolution’ er et makeup mærke, som TAM Beauty har skabt. Det er også dem, som står bag mærkerne som ’Freedom’ og ’I <3 Makeup’. TAM Beauty går ind for 100 % cruelty free makeup, hvilket betyder, at alle deres makeup mærker ikke er testet på dyr – et kæmpe plus! Især hvis det er noget, som man går op i. ’Makeup Revolution’ blev først lanceret i London, marts 2014, og kom til Danmark for mellem et halvt til et år siden. ’Makeup Revolution’ produkter kan købes i alle Normal butikker.


Mine produkter fra mærket

Makeup Revolution Single Eyeshadows darieflavour Makeup Revolution Single Eyeshadows Swatches darieflavour

Single Eyeshadows

Vejl. udsalgspris: 39 kr. (9 kr. på luxplus.dk)

Farverne er (venstre til højre): ’Hung Up’, ’Delicious’, ’Insomnia’ og ’Eden’

Jeg elsker hver og en af disse fire farver! De to første (Hung Up og Delicious) er farver, som jeg bruger til min ’crease’, altså det hvor øjenlåget ”folder”, for at give mine øjne mere definition og dybde. Farven ’Hung Up’ er især god til, at tilføje en rosa-farve, som gør looket mere feminint, hvorimod ’Delicious’ er en mere ”naturlig” farve og gør looket mere ”afslappet” og neutralt. En anden ting, som jeg bruger ’Delicious’ til, er til contour! Den passer PERFEKT til min lyse hud. Den har nemlig en kold undertone, som gør, at det ser meget mere roligt og naturligt ud, i forhold til hvad mange contour-farver gør. Jeg har erfaret, at mange af de pudder-produkter, som er beregnet til at lave ens contour med, er meget orange og varm i tonen. Det kan se helt fjollet ud på en, som har meget lys hud, ligesom mig selv.

Farverne ’Insomnia’ og ’Eden’ er ikke farver, som jeg bruger/har brugt særlig tit. Jeg har faktisk kun brugt de to farver en gang, hvor jeg lavede et halo-look med dem begge. De to farver spiller SÅ godt sammen og komplimenterer hinanden rigtig godt!

Teksturen på disse single eyeshadows er helt fine. Jeg synes, at ’Insomnia’ og ’Eden’ har en bedre tekstur end ’Hung Up’ og ’Delicious’, da de ser mere smooth og jævn ud, også når man swatcher dem. ’Hung Up’ og ’Delicious’ er lidt pudret i det, så når man swatcher dem, kan man ikke få farven til at se jævn ud. Når man har dem på øjnene eller ansigtet (contour), er det slet ikke noget problem! De glider meget nemt på og klumper overhovedet ikke, som de gør på hånden – faktisk lidt underligt, men heldigt!

De holder rigtig længe på øjenlågene. Jeg har f.eks. slet ikke behov for et ”retouch” på min øjenskygge, når jeg har nogle af dem her på!


Makeup Revolution Blush darieflavour Makeup Revolution Blush darieflavour Makeup Revolution Blush Swatches darieflavour Blush/kinderød

Vejl. udsalgspris: 29 kr. (9 kr. på luxplus.dk)

Farverne er (venstre til højre): ’Love’ og ’Sugar’

De er de mest pigmenterede blushes/kinderød jeg nogensinde har prøvet! Jeg er vant til ELF’s ’Blush and Bronzer’ compact (mener jeg, at den hedder), hvor man virkelig skal få kørt børsten rundt i produktet før der kommer en tilstrækkelig mængde på børsten. Med de her blushes/kinderød, skal du kun lige DUPPE din børste i produktet, og så har du nok til begge kinder! Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan man bedst kan lide sin blush. Jeg plejer ikke at lægge en blush, som kan ses helt vanvittig meget, så det er perfekt for mig.

’Love’ er mere pudret end ’Sugar’, men igen, ligesom de to single eyeshadows, så har det ingen betydning, når det kommer på ansigtet. Det ser kun pudret ud, når man swatcher dem.

Holdbarheden er okay – ikke den vildeste. Jeg har flere gange oplevet, at jeg skal retouch’e i løbet af dagen. Det er ikke noget problem for mig, men kan måske være lidt irriterende for nogen.


Makeup Revolution Highlighter Palette darieflavour Makeup Revolution Highlighter Palette darieflavour Makeup Revolution Highlighter Palette Swatches darieflavour Highlighter Palette

Vejl. udsalgspris: 129 kr. (59 kr. på luxplus.dk)

Jeg er så glad for, at jeg købte denne palette! Det er tre helt forskellige farver, så det er en palette, som er god til at give dig variation, hvad angår highlighter. Farven helt til venstre er en meget gul-farvede highlighter. Måske lidt guld-agtig også. Den er rigtig flot, hvis du allerede har en intens øjenmakeup med farver eller en intens læbestift. Denne farve er nok den mest ”neutrale” farve i denne palette. Farven i midten har lidt af en lyserød undertone og er lidt orange i det. Jeg kunne forestille mig, at hvis man er lidt mørk i huden, at denne farve ville se vildt godt ud på en! Jeg synes ikke, at denne farve passer til min hudfarve, så det er ikke en farve, som jeg bruger. Den sidste farve, som er helt til højre, er min yndlings af alle disse tre! Det er sjvot, for da jeg købte den, tænkte jeg fra starten af, at det ville være en farve, som jeg aldrig ville bruge. Nu er det den, som jeg bruger HVER gang jeg skal have highlighter på. Udover highlighter, er den såååå smuk på øjenlågene! Især hvis man laver halo-eyes og putter denne farve i midten – så flot! Jeg plejer at bruge den single eyeshadow, som hedder ’Hung Up’ i min crease og så putter jeg denne skønne, lys-lilla farve i midten af øjenlåget. Det er femnint og giver dine øjne attention. Et af mine yndlingslook <3

Pigmenteringen er meget forskellig fra farve til farve. Farven helt til højre er MEGET pigmenteret, hvorimod at farven i midten er meget svag i farven. Man skal ihvertfald bruge meget, for at det rigtig kan ses. Den helt til venstre (den gullige), er lidt en blanding af de to andre. Den er ikke så svag, at man skal bygge den meget op, men den er heller ikke så intens i farven, at man kan nøjes med en påføring.

Hvis du kan få denne palette til 59 kr. på luxplus, er det helt klart pengene værd! 129 kr.? Hmm, det ved jeg ikke, men det er også fordi, at jeg kun bruger lidt under halvdelen af paletten. På den anden side, så er den farve jeg bruger rigtig, rigtig flot! Så et eller andet sted, ville jeg stadig have viljen til at give de 129 kr. for hele paletten. Jeg synes virkelig, at det er en lækker palette at have i sin kollektion!

Alle tre farver ser ikke pudret ud, når det kommer på ansigtet. Det ser smooth og let ud. Hvis man swatcher dem på hånden/armen, synes jeg godt, at de kan virke lidt pudret, men det er slet ikke på samme niveau, som de to single eyeshadows ’Hung Up’ og ’Delicious’.


Makeup Revolution Ultra Flawless Eyeshadow Palette darieflavour Makeup Revolution Ultra Flawless Eyeshadow Palette darieflavour Makeup Revolution Ultra Flawless Eyeshadow Palette Swatches darieflavour Makeup Revolution Ultra Flawless Eyeshadow Palette Swatches darieflavour Ultra Flawless Palette

Vejl. udsalgspris: 129 kr. (59 kr. på luxplus.dk)

Paletten, som kan give en masse forskellige looks! Der er så mange forskellige farver og toner, at det både er en dag-palette og en aften-palette. Det synes jeg er rigtig dejligt, for hvis man nu skal på weekendtur og man f.eks. skal ud en af aftener, så har man en palette klar til det! Det samme med, hvis man bare skal ud om dagen og få en kop kaffe, så kan bare køre det neutrale, rolige look. Så mange variationer!

Pigmenteringen er insane på de mørke farver! Det er ærligt talt de mest pigmenterede øjenskygger, jeg nogensinde har prøvet. De mørke farver er mere intense på øjenlågene end når man swatcher dem på hånden. På hånden, ser alle farverne pudret ud, men på øjnene er det noget helt andet. Det ligger sig rigtig flot! Det eneste negative ved denne palette er, at de lyse farver ikke viser sig så godt op på øjenlågene, som de mørke farver gør. Tilgengæld KAN man godt få dem til at fungere alligevel. Hvis du sprøjter fixing spray på din børste inden du tager øjenskygge på den, hjælper det til, at farven bliver mere intens på øjnene og gør at farverne kan ses bedre.

Hver gang jeg har lavet looks med denne palette, har øjenskyggen holdt i rigtig lang tid! Ligesom de fire single eyeshadows, så har jeg ikke haft behov for at retouch’e på øjenskyggen. Det elsker jeg!

En ting, som jeg synes er lidt irriterende, er selve emballagen. Den er ret svær at åbne, så man er lidt bange for, at paletten skal flyve ud af hånden, når man sidder der og prøver at åbne den. Bortset fra det, er den helt fint! Spejlet er rigtig godt og skarpt.


Makeup Revolution AmazingFixingSpray darieflavour Amazing Fixing Spray, 100 ml.

Vejl. udsalgspris: 99 kr. (39 kr. på luxplus.dk)

Hvis pengene er små og du skal bruge en setting spray, så er denne her helt okay! Jeg må indrømme, at det ikke er den vildeste, men den holder på min makeup i lang tid og får det til at se rigtig godt ud. Den gør ikke, at min makeup løber eller laver små prikker når jeg sprøjter den på ansigtet.

Det der er meget ærgerligt med denne spray er, at den lugter rigtig grimt! Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare lugten, men den er ikke god. Man skal virkelig huske, at presse sine læber sammen, når man sprøjter med den på ansigtet. Ellers smager det rigtig grimt, når man slikker på sine læber!

Udover lugten, er den helt fin til prisen. For 39 kr. på luxplus.dk, er det et fund! Især hvis man ikke har noget lige øjeblikket, men skal bruge en asap. Man kan få setting sprays, som koster over 250 kr., så 99 kr. er slet ikke så galt! Jeg vil dog sige, at hvis man virkelig ikke kan holde lugten ud, og bruger den hver dag, så er det nok ikke det værd. Så hellere spare op til f.eks. Urban Decays All Nighter spray, som også skulle dufte lidt bedre og generelt bare være bedre til at holde din makeup.
OVERALL THOUGHTS?

Hvis man tænker på kvalitet og pris på samme tid med disse produkter fra Makeup Revolution, er de helt VILDE! Pigmenteringen er fantastisk på de mørke farver! Det er rigtig, rigtig ærgerligt, at de lyse farver ikke kan ses så godt på øjenlåget. Kun hvis man laver spray-tricket. Selvfølgelig er det lidt irriterende, at man hele tiden skal gøre børsten våd, når man skal bruge de lyse farver – men i det mindste kan man få hele paletten til at fungere på den måde!

Det andet, som er lidt øv, det er lugten, som deres fixing spray har. Den er virkelig ikke god! Det er bare med at holde ud, når man skal bruge den, haha! Her handler det meget om man kan holde lugten ud og om man bruger den til hverdag. Så her vil jeg nok sige, at det er noget man selv skal bedømme. Jeg vil nu sige, at den får min makeup til at se godt ud og holde i rigtig lang tid! Så for mig, er det det værd.

Det er ikke altid, at man lige har råd til det dyreste på markedet. For mit vedkommende, så er det næsten en umulighed, haha :D Så jeg er så glad for, at Makeup Revolution kom til Danmark, for det er sådan et godt mærke til sådan nogle gode priser!

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!