18. april 2017

Lip Tattoo

Lip Tattoo | First Impression

Jeg fik endelig taget mig sammen til at prøve denne omtalte lip tattoo! Da jeg hørte om det første gang, synes jeg det løs vildt smart! På samme tid, var jeg også lidt skeptisk over om det virkelig ville sætte sig godt fast på læberne.

Nu har jeg testet en lip tattoo fra CoolCos! Den er købt i Normal på Fisketorvet til kun 5 kr.! Det synes jeg er rigtig billigt, for jeg har hørt om lip tattoos der koster helt op til 60 kr., hvilket jeg synes er ret overdrevet og som noget der ikke er så mange penge værd.

Denne lip tattoo er grålig og ligner glimmer/glitter udenpå, som I også kan se på billedet. Den ser dog MEGET anderledes ud, når den kommer på mine læber!

Lip Tattoo coolcos silver grey darieflavour


Guide til, når man skal sætte en lip tattoo på ens læber:

1. Klip formen ud, så de to dele passer dine læber. HUSK: Klip aldrig ovenfra og ned på overlæben eller nedefra og op på underlæben!

2. Tag det tynde lag plastik af formen (siden hvor mønstret er på) og placér delene en ad gangen på dine læber med mønstret ind mod læberne.

3. Tag en våd klud og dup vand på ovenpå delen (den hvide del) indtil den er tilstrækkelig våd. Du skal ikke være bange for at putte for meget vand på!

4. Vent i 40 sek., før du pilder delene af.

5. Dup lidt vand ovenpå lip tattooen for at forsegle/lukke det af, som det sidste touch. Dette step gør, at dine læber ikke virker så tørre og bliver mere fleksible.
... Og så er du done! Så er læberne dækket af denne lip tattoo. Det er meget nemt at klippe delene ud, så det passer ens læber. Den øverste del af læberne var lidt svær at arbejde med.

Lip Tattoo coolcos on lips silver grey darieflavour

Jeg må indrømme, at det slet ikke ligner det mønster, som er på billedet. Det er meget mørkere og mere gråt/sort. Det er lidt skuffende. Jeg er dog overrasket over hvor godt det faktisk sidder fast på mine læber! Bortset fra det område på indersiden af mine læber, som er meget våde – der skaller lip tattooen forholdsvis hurtigt af.

Det ser MEGET unaturligt ud og slet ikke godt ud, når man står tæt på en. Jeg viste resultatet til min forlovede, og han synes at det så forfærdeligt ud, haha! Well, det giver jeg ham nu ret i.

Jeg havde denne lip tattoo på i omkring fire timer, før jeg besluttede mig for at tage den af. Den var SÅ svær at få af! Vand virker overhovedet ikke. Jeg endte med at tage lipbalm på og så gnubbe det af med køkkenrulle. Den metode virker helt fint, men det tager nu alligevel lidt tid. Denne process skal gentages et par gange, før det er helt væk.

OVERALL THOUGHTS

Det er totalt no go for mig, men! Jeg synes, at det er meget sjovt at lege med og faktisk ikke så svært at gøre. Jeg tænker lidt, at hvis man skal til et photoshoot og gerne vil have lidt ekstra til looket, så synes jeg, at de her lip tattoos er fede! Hvis resultatet bliver ligeosm mit, tror jeg dog, at det kræver lidt redigering, haha! Ellers skal man bare være bedre til at påfører dem end jeg :D

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!