23. januar 2017

Nuori LipTreat

Nuori Lip Treat darieflavour

Kort om produktet: Nuori LipTreat er en lipbalm, som har til formål at fugte og beskytte dine læber. Det er en creme, som indeholder 100% naturlige ingredienser og har en frisk duft af mynte.

Min erfaring og mening om produktet: Jeg har i rigtig mange år haft meeeget tørre læber, og det er virkelig lige meget HVAD for en lipbalm jeg bruger, så synes jeg aldrig, at der er nogle, som har passet til mine læber og faktisk fugtet dem godt. Denne liptreat er fantastisk! Den passer SÅ godt til mine læber og fugter dem rigtig, rigtig godt! Konsistensen er cremet samt olieret på samme tid. Cremen er halvgennemsigtig, nærmest ’tåget’ i det. Den er ikke hvid, men heller ikke gennemsigtig. En god mellemting af de to. Tuben er ikke for hård og ikke for blød, så når du presser for at få produktet ud, er det dejligt nemt. Det vælter ikke ud eller kommer alt for langsomt ud - meget tilpas. Iiih, og kan vi tale om duften?? Personligt, så eeeelsker jeg mynte. Følelsen af mynte... smagen af mynte... og DUFTEN af mynte! Når du påfører cremen på dine læber, dufter du straks den friske duft af mynte + det kilder en smule på dine læber. En følelse, som jeg er ret vild med! Det kan sammenlignes lidt med EOS' mynte lipbalm. Den dufter ligesom den og giver den samme kildende effekt til dine læber.

Nuori Lip Treat

Hvis du leder efter en rigtig fugtgivende lipbalm, så vil jeg helt klart anbefale denne fra Nuori! Min erfaring med den gjorde, at jeg hurtigt fik købt mig en ny, så når min er tom, har jeg en ny der venter på at blive åbnet :) Dog har jeg også erfaret, at man helst ikke skal bruge den rigtig tit. I starten var jeg helt vild og brugte den måske 2-3 gange om dagen..... don't.... det gjorde mine læber tørre igen og havde ingen effekt, hvis jeg brugte den flere gange om dagen, desværre :( that smell tho... mh. Så jeg bruger den omkring hver anden dag, og det virker for mig! Så kan læberne også få tid til at få produktet ind og virkelig få det til at virke (bilder jeg min selv ind i, haha). Denne liptreat koster for ny, 185 kr. for 15 ml. - og så tænker jeg lidt, for en lipbalm, så virker det en smule dyrt... for mig ihvertfald. Menmenmen.... jeg har aldrig stødt ind på noget, som har samme effekt, som denne! Den plejer mine læber så godt! :o Jeg tror, hvis jeg virkelig gerne ville have denne liptreat, at jeg så ville ønske mig den i gave. I så fald, hvis pengene ikke er små, så synes jeg bestemt, at Nuorien skal i indkøbskurven! Jeg er næsten sikker på, at du ikke vil fortryde det - den er SÅ lækker! Jeg elsker virkelig min, og hvis du beslutter dig for at købe en, så håber jeg at du bliver lige så glad for den, som jeg er for min.

Hvem er Nuori?

Hvem er Nuori?

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!