4. februar 2017

Glov - On The Go

Glov Quick Treat On the go darieflavour

Jeg er imponeret over hvilke hudpleje/beauty produkter der bliver opfundet! Hvem havde troet, at vi ville fjerne makeup med en finger-handske? :o

Kort om produktet: En mini-handske der indeholder fibre, som er 30 gange tyndere end en vatrondel! Derfor efterlader den dit ansigt dybt afrenset + en mild eksfoliering af huden. Vejl. udsalgspris er 149 kr.

Min mening og erfaring om produktet: Hvis jeg skal være helt ærlig, var dette et produkt, som faktisk bare lå inde i Goodieboxen, helt forladt... på det tidspunkt jeg valgte at bruge den, var kun fordi at jeg var løbet tør for make-up fjerner, så det var absolut nød-situation! Emballagen er rigtig nem at åbne. Du åbner den ved at rive fra en af siderne, og så glider den ellers bare. Inde i denne emballage, er der en lille brochure, hvor der står hvordan produktet bruges samt holdbarheden af handsken fra første dag man bruger den. Inden i lå der selvfølgelig også den lille søde finger-handske :D Det var slet ikke hvad jeg havde regnet med! Jeg troede bare, at det var en MEGET tynd ”serviet” af en art, men nej, materialet ligner faktisk en handske. Uhhh, og hvor er den blød!! Nå, men jeg skal fjerne min makeup, så jeg gør som der står og tager den under lunt vand – den skal være helt våd og så klemmer man den, så der ikke er for meget vand i. Derefter bruger man den, som man normalt vil gøre med en vatrondel og makeup fjerner, bare med en handske og vand! Der gik ikke engang 10 SEKUNDER... og så var ALT makeuppen fra mit højre øje væk! Like... what? Liiikkeeeee.... @!+?+++??? Jeg løb ind til min forlovede og viste ham resultatet, og han var lige så målløs, som jeg var, haha!

Den fjernede også ALT andet makeup jeg havde i ansigtet den aften! Jeg elskede den fra første gang jeg prøvede den, og jeg er stadig vild med den! Jeg har allerede fået skaffet mig en ny, bare til backup :D Det fortæller lidt om, hvor meget jeg elsker denne lille finger-handske <3 Tænk at jeg ikke har åbnet og brugt den noget før!

Glov quick treat closeup

OVERALL THOUGHTS?

Jeg elsker den. Den er nem at bruge, super nem og hurtig at gøre rent. Den skal gøres ren efter hver brug, kun med vand og håndsæbe! Den er vild til at fjerne makeup med! Jeg har prøvet den på min vandfaste mascara (Lancôme Hypnôse Mascara), og den kan godt fjerne det, men det tager lidt ekstra tid. Hvilket også er forståeligt, og kun viser hvor god den vandfaste mascara egentlig er :D Det eneste negative ved denne lille handske er, at den er SÅ lille. Jeg har ret tynde fingre og jeg kan liiiiige få to fingre ind i den, så jeg kan styre den bedre. Hvis du har eyelash extensions, vil jeg ikke anbefale denne til øjen-makeuppen, da den godt kan tage ret godt fat i vipperne, føler jeg. Derfor er jeg ekstra gentle omkring mine øjne, når jeg fjerne øjen-makeup med den.

Denne lille handske er virkelig blevet et af mine go-to produkter, som jeg bruger HVER gang jeg skal fjerne makeup!


Hvem er Glov?

Hvem er Glov?

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!