30. november 2016

Lancôme Hypnose Waterproof Mascara

Lancôme Hypnose Waterproof Mascara darieflavour

Oh my... gurrls. Okay, det hele startede med, at jeg fik en lille ”prøve” mascara der var med i en pakke, hvor der også lå en parfume i og en neglelak. Denne lille mascara var altså en min udgave af en full size Lancôme Hypnose Mascara. Jeg havde på ingen måde høje forventninger til denne mascara – for mig var alle mascaraer ens. Jeg siger jer, at efter jeg mødte denne beauty, kunne jeg godt kaste den sætning laaangt væk, haha! Jeg købte hurtigt en i full size til 198 kr., så snart jeg løb tør. ELSKER denne her mascara! Lad mig komme ind på hvorfor.

Emballage

Emballagen passer godt til formularen, da den er bølget, ligesom når vipperne buer. Det er ikke en klassisk, typisk mascara emballage. Denne har et unikt udseende og er meget feminin med de kurver den har. Farverne er sort, guld og mørkeblå – farver, som jeg personligt synes får den til at se ”rich” ud, altså et produkt der er i den dyre ende.

Applikator

Børsten ligner meget en helt almindelige mascara børste, da den er meget lige i formen. Hvis man kigger rigtig godt efter, kan man godt se, at den buer ved tippen, altså bliver en anelse tykkere. Det er også noget der forklare hvorfor emballagen er bølget, da børsten også er det.

Tekstur

Selve formularen føles som en typisk mascara. Når man påfører det på ens vipper, kan man ende med to forskellige resultater. Hvis man har god tid og gør sig umage, kan man får de flotteste vipper – UDEN klumper! Hvis man har travlt, ikke har så meget tid og alt bare skal gå stærkt, så bliver resultatet noget anderledes har jeg erfaret. Det synes jeg er rigtig synd. Så det er helt klart en mascara, som jeg bruger når jeg skal noget, hvor jeg har en masse tid til at gøre mig klar.

Farve

Denne mascara er helt sort.

Vandfast

Det er en waterproof mascara, altså er den vandfast – og det ER den. Jeg har været i bad med den for at se hvor vandfast den egentlig er, og jeg er meget overrasket. Normalt, af de andre vandfaste mascaraer jeg har prøvet, så bliver den alligevel lidt tværet ud. Denne her mascara gør det ikke! Den holder, det lover jeg dig for. Jeg har også erfaret, at når man græder og har denne mascara på, så løber den heller ikke nogle vegne! – og så holder den heeele dagen.

Duft

Duften er ikke alt for overvældende, men der er helt klart en duft, som man ikke kan ignorere. Dog er det ikke en duft, som hænger på vipperne hele dagen. Den forsvinder hurtigt igen efter man har påført mascaren.

OVERALL THOUGHTS?

Vil jeg anbefale produktet? – Klart ja! Det er virkelig den bedste mascara jeg har prøvet, og helt klart en jeg vil holde fast i. Den dag jeg løber tør for den, så bliver der bestilt en ny! Selvfølgelig er det rigtig øv, at man skal bruge lidt ekstra attention på den, når man putter den på vipperne. Det kan måske også godt være, at jeg ikke er så pro, men at andre måske er bedre til det og sagtens kan få det til at fungere i pressede situationer. Er den prisen værd? – Det er jo ikke den billigste mascara man kan få på markedet, men heller ikke den dyreste. Jeg synes bestemt at den er de ca. 200 kr. værd den koster. Jeg vil så også sige, at jeg heller ikke ville give mere end de 200 kr.

Jeg har valgt at give denne mascara 5/5 stjerner, da den gør som lovet. Den buer vipperne flot, klumper ikke og så er den virkelig vandfast! Derudover synes jeg at prisen er helt fin, netop fordi at den giver én et smukt resultat! *****

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!