31. august 2017

Mesauda Milano | Mega Lash Mascara

Mesauda Milano Mega Lash

Jeg er slet ikke i tvivl om hvorfor denne mascara er så hyped! I videoen ovenover, kan I se mascaraen på mine vipper – både uden og med mascara på, så I virkelig kan se hvad denne mascara kan gøre. Jeg starter med at sammenligne et lag med det ”nøgne” øje og derefter to lag.


Mesauda Mega Lash Mascara Try on darieflavour


The wand/applikatoren

Den ser rigtig stor ud! Hvilket den også er. Jeg troede ærligt, at den ville være lidt for stor og var lidt skeptisk omkring hvordan den ville kunne påføre mascaraen flot på ens vipper. Jeg synes virkelig, at den gør det godt! Den er stor, men på en eller anden måde kommer den rigtig godt omkring hårene! Jeg føler ihvertfald, når jeg kigger mig selv i spejlet, at den virkelig har taget (næsten) alle hår og smurt dem flot ind i mascara!

Formularen

Jeg har slet ingen problemer, når jeg bruger denne mascara. Selvfølgelig er det meget forskelligt fra person til person. Jeg har nogle gange stødt ind på en mascara, som er rigtig stive i teksturen + at den sviger i mine øjne. Denne mascara giver mig ingen irritationer og jeg kan have den på hele dagen uden at bemærke at jeg har det på – så behagelig er den.

Drysser den?

Nej, HELDIGVIS ikke! Det er jeg super glad for, for der er ærligt talt ikke noget der er værre end mascara, som drysser! Den mascara jeg brugte før denne mascara (Maybelline Sensational Multiplying Mascara) drysser rigtig meget! Det var dog ikke SÅ slemt i starten, men til sidst kunne jeg bare ikke holde det ud, fordi det går udover alt mit andet makeup, som man har lagt. Så jeg er lykkelig over, at denne mascara ikke har vist nogen tegn på at drysse!

Hvor længe holder den?

Den holder hele dagen! HVIS du vælger at sove med din mascara (hvilket ikke er godt, men det kan ske engang imellem efter en bytur eller lignende, haha), så er den der også næste dag! Men vipperne ser ikke så intense ud, som dagen før, hvilket egentlig også er ret fair, når man har sovet med det på + det er jo ikke meningen, at mascaraen skal holde i 2-3 dage, så på det punkt, synes jeg at den holder helt vildt godt!
OVERALL THOUGHTS?

Ville jeg anbefale denne mascara? Yaaasssss – helt klart! Det er min nye hverdags mascara, så det betyder egentlig også en del. Jeg har selv prøvet en mascara fra Lancome (Hypnose) til lidt over 200 kr., og den er virkelig fantastisk! Mesauda Mega Lash er BEDRE, efter min mening! Såååå, det betyder også noget! Jeg er ihvertfald helt vild med denne mascara, og så til 99 kr.! Ej, men altså...

Køb Mesauda Mega Lash Mascara her: https://shop.goodiebox.dk/products/mesauda-milano-mega-lash-mascara

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!