18. December 2016

Miqura Golden Modeling Mask

Miqura golden modeling mask darieflavour

Kort om produktet: Inde i æsken er der to poser, hvor der er pulver i den ene og en form for gele i den anden. Mikser man de to poser sammen i en skål, får man en maske (nok til en behandling), som man smører på ansigtet. Masken skulle give en mere opstrammet hud samt reducering af pigmentforandringer og misfarvninger.

Min erfaring og mening om produktet: First impression, så duftede masken af ren kage! En meget sød duft, som er rigtig lækker og langt fra ”falsk/fabriks” duft. Masken havde en guld farve med guld-glimmer i. Det så noget luksuriøst ud og duften fik bare en lyst til at spise det! Masken tørrer ekstremt hurtigt, så man skal virkelig være hurtig fra når man har blandet begge poser sammen til påføringen af masken! Jeg havde masken på i 20 minutter og rørte derefter masken med hænderne. Jeg blev lidt overrasket over konsistensen, for de peel-off masker jeg har prøvet, da var masken HELT tør og man kan mærke masken holde fast i hårene i ansigtet, hvilket får det til at gøre ondt. Denne maske er helt anderledes. Masken blev til at fast form, men føltes meget som gummi! Jeg kunne tage masken af med lethed. Min hud var meget fugtigt, da jeg tog masken af – på en god måde! Jeg kunne ikke se nogen forskel, da jeg havde taget masken af, men min hud føltes virkelig blød! Dagen efter kunne jeg SE forskel. Min hud var mere ensfarvet og så clean ud i forhold til hvordan den plejer at se ud. Det resultat holdt i omkring to dage. Der står også på pakken, at man skal have flere behandlinger før man virkelig han se og mærke en STOR forskel. Jeg kunne sagtens forestille mig, at det ville give god effekt på langt sigt, når man tænker på at jeg bare på en behandling kunne mærke forskel og se forskel dagen efter.

Det er et godt produkt! Lækker duft og unik tekstur. Den tørrer dog ekstremt hurtigt! Jeg synes dog at prisen er ret høj – måske lidt for høj for mig. Den vejledende udsalgspris er 125 kr. for en behandling. Når man tænker på at man gerne skal igennem flere behandlinger for at opnå et godt resultat, kan det godt løbe op og blive til mange penge. På den anden side, hvis man tænker på at gå til kosmetelog og få ansigtsbehandlinger, vil man sikkert også skulle give lige så meget, når man tænker på alle behandlingerne. Så når man sammenligner med det, så vil det egentlig være helt fair, men fordi jeg ikke går til kosmetolog, virker det lidt for dyrt til mig.

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!