15. oktober 2018

Hello Hair | Shampoo + Balsam

Mesauda Mega Lash Mascara Try on darieflavour Vejl. udsalgspris: 229 kr./stk.

Shampooen og balsamen er fri for:

  • Parabener
  • Sulfater
  • Formaldehyd
  • Propylenglycol
  • Syntetiske dufte
  • Hårde vaskemidler
  • Silikone
  • Phthalater
  • Natriumclhorid

Emballage

Udseendet fejler intet! Jeg synes simpelthen, at det er så kreativt! For mig, ser jeg det som om, at det er ”benzin” til håret, så det er godt kørende igen – elsker det! Dejlig lyseblå farve, som gør det frisk og lyst i oplevelsen.

Duft

Hvis du ikke er til duften af citron, er de her produkter nok ikke noget for dig. Det første der kom mig i møde, da jeg åbnede shampooen og balsamen i badet, var den dominerende citron duft + et strejf af ingefær. Jeg kan ikke fordrage lugten af ingefær, men jeg synes nu ikke at den er så slem, når citronduten dominerer endnu mere.

Konsistens

Produkterne er ret tyk i konsistensen, men også flydende. Dvs., når man presser produktet ud, så vælter det ikke ud, som det kan gøre på nogle andre shampooer. Det her er tykkere.

Min mening om produkterne

Alt var fint, indtil jeg puttede produktet i håret. Denne shampoo er ikke en shampoo som skummer, hvilket jeg slet ikke er vant til. Så for mig, var det lidt en anden oplevelse end hvad jeg normalt er til. Jeg kan personligt godt lide, når shampooen skummer en del i håret. Dog skal jeg slet ikke bruge så meget Hello Hair shampoo, før det er i hele håret – så det er jo helt fantastisk!

Så selve det at vaske håret i den shampoo, giver mig ikke den tilfredshedsfølelse som jeg søger, når jeg vasker mit hår, hvad angår skum-niveauet. Balsamen minder meget om mange andre balsamer jeg har prøvet. Lidt tyk i konsistensen, som man bare lader være i håret i nogle minutter og vasker af igen. Intet problem der! Når alt så er vasket ud af håret, virker mit hår mere stift og allerede tørt, selvom det stadig er halvvådt.

Når så mit hår er blevet 100% tørt, er alt glansen forsvundet og det er KNAS tørt! Især mine spidser. Derfor bliver jeg nødt til at slutte af med en hårolie, så mit hår får lidt fugt. Jeg blev virkelig chokeret første gang jeg prøvede de her produkter. Det eneste gode ved resultatet var, at mit hår fik rigtig meget volume! Efter den første gang, har jeg kun brugt disse produkter – flere gange (ca. +10 vaske), og hver eneste gang er det samme – tørt, knasende og glansløst.

Er produkterne worth it?

Meget enkelt, så nej – ikke for mig i hvert fald. Selvfølgelig får jeg lækker volume til mit hår, men jeg synes ikke at det er 229 kr./stk. værd, at give hår volume, men også skal leve med knas tørt hår. Så for mig, er det absolut ikke pengene værd. Det gode ved disse produkter, er selvfølgelig at de ikke har alle de ”slemme” ingredienser i sig. Men så vil jeg være helt ærlig og sige, at så vil jeg hellere have de ”slemme” ingredienser og få lækkert hår, end at ende med tørt, kedeligt hår.

Jeg vil dog sige, at måske fungerer denne shampoo og balsam rigtig godt til MEGET fedtet hår? Mit hår er kun fedtet i hovedbunden efter jeg ikke har vasket det nogle dage, men ellers er det ikke super fedtet. Så måske det ville kunne fungere for en med meget fedtet hår?

HVIS du tænker, at du gerne vil prøve det, så synes jeg selvfølgelig at du skal kaste dig ud i det! Hår er jo forskellige og reagerer forskelligt på hver enkelt produkt.

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!