28. marts 2017

Mine Top 10 Beauty Produkter Marts 2017

Top 10 Beauty Produkter Marts 2017 darieflavour Mine Top 10 Beauty Produkter Marts 2017

Jeg vil rigtig gerne dele mine top 10 beauty produkter med jer! Det skal lige siges, at det var rigtig svært ”kun” at vælge 10 produkter, da jeg har mange, som jeg er helt tosset med! Så de er nøje udvalgt! :D

Produkterne er min top 10 lige nu, dvs. i marts 2017. Jeg besluttede mig for at lave denne video/dette indlæg for at inspirerer jer til at prøve andre produkter. Det kan måske også godt være, at der er et produkt, som I har gået og kigget på, men været i tvivl om I faktisk skal købe det – for tænk nu hvis det ikke er pengene værd alligevel? Selvfølgelig er det meget forskelligt, hvad vi kan lide af produkter, men jeg håber alligvel, at jeg kan hjælpe jer med nogle af jeres overvejelser!


Mine absolut top 10 beauty produkter lige nu, er:

Clean Warm Cotton 60 ml parfume darieflavour CLEAN parfume, Warm Cotton, 60 ml.

Parfumen, som ikke dufter af parfume! Ok, det lyder ret fjollet, men duften er SÅ GOD. Kender I det, når man tager noget nyvasket tøj på, som er vasket med skyllemiddel? Eller sæbe med duft? Sådan en duft giver denne parfume. Man føler sig helt ren og frisk! Mange parfumer har en meget skarp duft og man er ikke i tvivl om man har parfume på. Denne tværtimod, giver en duft, som er mild og mere til den ”naturlige” side. Jeg håber, at det giver mening! Hvis I har muligheden, så tag forbi Matas eller Magasin og duft til parfumen der. Så vil I kunne forstå min lykke, det er jeg næsten sikker på! Det er virkelig blevet min yndlings parfume!


Grown Alchemist Day Cream 65 ml darieflavour GROWN ALCHEMIST Day Cream, 65 ml.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive SÅ glad for en dagcreme! Det er dog som om, at denne creme er mere end bare en dagcreme. For det første, laver den ikke sådan nogle hvide streger i ansigtet, som mange andre cremer gør, når man tager creme på. Den trænger rigtig hurtigt ind i huden! Og for mig, som ikke altid har tålmodigheden til at vente til min creme tørrer, før jeg går videre til det næste step i min beauty rutine, er det et kæmpe plus for mig! Den tørrer virkelig hurtigt. Den dufter ikke rigtig af noget. Den er lidt sur, men det er det. For det andet, virker cremen rigtig godt, som en face PRIMER! Her er den helt vild. Brug cremen inden du påfører din foundation, BB cream eller hvad du bruger, og det kommer til at se jævnt, smooth og rigtig godt ud! Jeg blev SÅ overrasket, da jeg prøvede den lige inden min foundation! Den ligger sig så flot. Så denne creme fugter ikke kun din hud, men den primer dit ansigt på samme tid!


Teeez Cosmetics Pudder Powder 301 darieflavour TEEEZ Cosmetics Powder, nr. 301

Elsker emballagen! Så unik og enkel på samme tid. Selve pudderen lægger sig let oven på min foundation, når jeg bruger den. De fleste puddere, som jeg har prøvet, kan godt se meget ”klumpet” og tykt ud på min hud. Det gør denne ikke! Jeg er ikke sikker, men jeg mener, at denne (nr. 301) er den lyseste farve, som de har. Jeg er normalt ret bleg, så det passer perfekt! Farven er ikke ekstrem lys og ser meget naturlig ud på huden.


Real Techniques Sponge Makeup darieflavour REAL TECHNIQUES Sponge

Helt fra hjertet af, så er denne makeup svamp den bedste jeg har prøvet! Jeg må nu indrømme, at The Original Beautyblender ikke ligger så langt fra denne fra Real Techniques, men jeg vælger nu alligevel at bruge denne her frem for The Original Beautyblender! Den lægger min foundation rigtig pænt, så det ser jævnt ud over det hele på ansigtet. Formen er perfekt! Den kan bruges på flere måder, så det er mere en smagssag. Den er god til at komme rundt om øjne og mund, og så er den heeeelt viiiildt blød! Det er næsten som sådan en ”stress bold”, når man sidder og presser den hele tiden, haha. Jeg elsker den og den er nem at rengøre. Man skal dog lige passe på, at man ikke er for grov imod den, hvis man har lange negle! Den er nemlig ret skrøbelig.


Nilens Jord Eyeliner 150 Black darieflavour NILENS JORD Liquid Eyeliner, 150 black

Bedste flydende eyeliner. Jeg har før i tiden brugt en eyeliner fra Manhattan, som jeg plejede at købe i Tyskland, da de ikke sælger den i Danmark. En dag løb jeg tør og jeg havde ingen mulighed for at tage til Tyskland og bestemt ikke KUN for at få fat i de eyelinere jeg brugte :D Så jeg måtte finde et alternativ her i dejlige DK. Nilens Jord var svaret, og jeg synes faktisk, at den er meget bedre end den fra Manhattan! Jeg var VILD med den fra Manhattan, så det siger alligevel en del! Den tynde pensel gør, at du kan lave så mange looks med denne eyeliner. Små prikker, store prikker, meget tynd streg og meget tyk streg. Så mange muligheder! Den er ikke vandfast, så den kan godt løbe eller smudge, hvis man rører ved den. Hvis man ikke rører ved den, holder den hele dagen og ser mega godt ud! Selve produktet i eyelineren holder i meget lang tid for mig. Jeg købte min i december 2016 og nu er vi i marts 2017, så det er faktisk slet ikke så galt!


The Body Shop Instablur Eye Primer darieflavour THE BODY SHOP Instablur Eye Primer, 10 ml.

I starten var jeg ikke vild med dette produkt, fordi at formularen er så underlig. Efter at jeg har prøvet den på mine øjenlåg, blev jeg forelsket i den! Når man tværer produktet ud på dine øjenlåg, bliver det først til en creme-agtig konsistens, hvorefter det bliver til en slags ”pudder” og øjenlågene bliver glatte og giver en fin base til øjenskyggen. Den holder min øjenskygge flot hele dagen/aftenen! De creaser ikke og ser ikke olieret ud, som det ellers godt kunne se ud nogle gange med en eye primer jeg brugte før i tiden (fra ELF). Virkelig god og værd at tjekke ud!


Maybelline Sensational Mascara Black darieflavour MAYBELLINE Lash Sensational Mascara, black

Overraskende god! Jeg har sjældent prøvet en mascara fra Maybelline, som jeg synes var god. Denne her er! Den skiller mine vipper rigtig flot og klumper slet ikke, med mindre man bruger 3+ lag! Jeg bruger normalt 1-2 lag, alt efter hvilket look jeg går efter. Den holder i rigtig lang tid! Hele dagen, og hvis jeg glemmer at tage det af inden sengetid (ja, det gør jeg desværre nogle gange..), så er det der også dagen efter! Det viser bare, hvor god holdbarheden er. Jeg elsker det! Denne mascara er ikke vandfast, så den løber, hvis du græder meget eller hvis det regner. Den findes dog i vandfast udgave, som jeg vil tro er bedre at have, hvis det er det du foretrækker.


Nuori Lip Treat darieflavour NUORI Lip Treat, 15 ml.

Jeg havde ofte meget tørre læber, især når vi nærmer os vintermånederne. Da jeg først brugte denne lip treat, var jeg så vild med den, at jeg brugte den flere gange om dagen! Måske fem gange. Det fandt jeg hurtigt ud af, at det skulle jeg ikke gøre. Mine læber kunne til sidst ikke tage imod produktet og der skete ingenting. Derfor bruger jeg den nu en gang hver tredje dag, og det gør virkelig bare, at den er guld værd! Den fugter mine læber rigtig godt og intens. Den dufter af mynthe, som er et mega kæmpe plus for mig, som elsker alt der dufter og smager af mynthe! Denne lip treat har virkelig været en life-saver for mig.


Sleek Makeup Lip Liner Lingerie darieflavour SLEEK MAKEUP Eau La La Lip Liner, Lingerie

Hvis jeg skal til et arrangement eller bare vil shines lidt ekstra op, er det her min go-to lip liner! Den er fantastisk til at give mine læber en flot ”rosa” agtig farve og gør, at mine læber ”popper” mere. Jeg elsker, at den er rødlig, men ikke så voldsomt, at det bliver for meget. Det er en liner, som sagtens også kan bruges til hverdagen, efter min smag. Den er rigtig nem at arbejde med, da den glider let på læberne. Den er ikke tør at have på læberne, overhovedet! Uuuhh, og så holder den i lang tid! Jeg har denne liner på i min video om mine top 10 beauty produkter, og havde haft den på i 3 timer på det tidspunkt. Det så stadig ud som om, hvis jeg lige havde taget det på! Elsker det!


MAC Mariah Carey Darling Lipstick Cremesheen darieflavour MAC Lipstick, Mariah Carey, 'Darling'

Jeg elsker bogstaveligt talt ALT ved denne lipstick fra MAC’s Mariah Carey collection! Hvis jeg havde pengene til det, havde jeg købt hele kollektionen! Den flotteste og mest feminime kollektion jeg nogensinde har set. Læbestiften har en emballage med en glat overflade og med glitter på. Når man tager låget af, har den inden i, en meget smuk og mat guld farve. Læbestiften ”Darling” er en babylyserød farve og har en cremesheen-finish. Jeg har altid været vild med nude farvede læbestifter med en babylyserød tone. Denne læbestift er meget behagelig at have på læberne, hvis man har en læbepomade nedenunder. Den kan godt virke lidt tør, hvis man ikke har det. Absolut yndlings nude læbestift!
Jeg er så forelsket i alle disse produkter! Jeg ville slet ikke kunne undlade nogle af dem. Nu hvor jeg har gennemgået alle disse produkter, er det faktisk utroligt, at 4/10 af tingene er fra de bokse fra Goodiebox. Så det kan faktisk betale sig, at være medlem og prøve nye produkter af!

Når jeg løber tør for disse produkter, vil jeg uden tvivl købe det igen. Med mindre jeg falder for nogle andre produkter! Jeg føler dog, at det bliver svært at konkurrere med disse lækkerier :D

Jeg håber, at I fik noget ud af mit indlæg og min video om mine top 10 beauty produkter! I så fald, håber jeg at I blev inspireret til at prøve nogle af disse produkter ud!

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!