4. marts 2019

Hverdags makeup | MUST HAVES

Hverdagsmakeup lav mellem prisklasse darieflavour

Dette blogindlæg startede ud med at være en request af en veninde, som spurgte om jeg ville samle en liste over produkter til et hverdagslook. Prisklassen i denne liste er lav til mellem, og indeholder mærker og produkter, som jeg stærkt anbefaler! Så hvis du mangler inspiration eller er nybegynder indenfor makeup verdenen, er du meget velkommen til at læse videre, og evt. tjekke de forskellige produkter ud, som jeg har fundet frem!
ANSIGT

maybelline instant anti age eraser concealer darieflavour Concealer: Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Giver et dækket, men naturligt look. Kan bruges I hele ansigtet som en foundation, eller enkelte steder som en alm. concealer. Blend det ud med en beautyblender/beauty sponge (DET GØR VIRKELIG DET STORE)

Køb hos Matas maybelline fit me matte and poreless powder darieflavour Pudder: Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder

Giver et mat resultat, og lægger sig meget smooth oven på din concealer. Anvend et pudderbørste her, for at opnå et blødt og naturligt look.

Køb hos Matas Sleek Makeup Face contour kit light darieflavour Contour + highlighter: Sleek Makeup Face Contour Kit (Farven ‘Light’ vil jeg anbefale’)

Markerer ansigtet mere, da concealeren og pudderen gør ansigtet flat, så vi finder strukturen frem igen ved at bruge dette kit.

Køb hos Luxplus revolution makeup blush love darieflavour Blush: Makeup Revolution Blush Love

Denne farve er så smuk! Man skal bare være meget forsigtig når man bruger en børste, for der skal ikke så meget til, før det bliver for meget. Så bare et forsigtigt dyb i blushen, så er den der.

Køb hos Luxplus


Øjne

elf shadow lock eyelid primer sheer darieflavour Eyeshadow Primer: elf Shadow Lock Eyelid Primer Sheer

Denne bruger du før du lægger din øjenskygge. Den får den til at holde længere og ikke fedte ud i løbet af dagen. For mig, virker denne rigtig godt for mig! Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person. HUSK: Tag pudder på øjenlågene efter du har puttet primer på. For så blender øjenskyggen bedre når den kommer på.

Køb hos KlubKlub the balm nude dude eyeshadow palette 2 12 farger darieflavour Neutral øjenskygge palette: 1. The Balm Nude Dude Eyeshadow Palette # 2 12 Farger

Jeg ved at denne her er oppe i toppen mht. pris, men formularen er skøn! Mærket er vold godt, og deres produkter er til at dø for. Pigmentationen er god, og man kan arbejde med den.

Køb hos KlubKlub Maybelline the nudes eyeshadow palette Neutral øjenskygge palette: 2. Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette

Denne er god, og prisen er okay. Pigmentationen er fin, men kræver en smule mere arbejde. Den er virkelig helt okay til hverdag, og formularen er fin.

Køb hos Cocopanda GOSH kohl eyeliner 004 white darieflavour Hvid eyeliner: GOSH Kohl Eyeliner, White

Jeg elsker personligt at lægge en hvid eyeliner i den våde kant på begge øjne. Det åbner øjnene mere op, og gør vildt meget. Dette produkt er ikke et must, men hjælper i hvert fald mig på hverdage, hvor jeg ser træt ud. Jeg har prøvet mange hvide eyelinere, men denne her er den bedste jeg har prøvet! Den er pigmenteret og glider så fint.

Køb hos GOSH Max Factor Kohl Pencil Black darieflavour Sort eyeliner: Max Factor Kohl Pencil Black

Denne her er super! Du kan bruge den i den våde kant, for at skabe et skarpt og dramatisk look, eller du kan bruge den lige over de øverste vipper og fade det forsigtigt ud, så det løfter dine øjne.

Køb hos Cocopanda Mesauda Milano Mega Lash Mascara darieflavour Mascara: 1. Mesauda Milano Mega Lash Mascara

Denne er én af mine yndlings mascara! Den giver et flot resultat med volume og længde – mere fokus på længde vil jeg sige.

Køb hos Goodiebox Max Factor Masterpiece Mascara darieflavour Mascara: 2. Max Factor Masterpiece Mascara

Prisen er god, og det er mascaraen også! Skiller vipperne meget flot. Deres ”Calorie Dramatic Volume Mascara” er også god til prisen! Den er også billigere. Jeg ved ikke hvor meget dit budget er på, men hvis jeg skulle vælge mellem disse to, havde jeg valgt Masterpiece – men Calorie er fin!

Køb Masterpiece hos KlubKlub Depend Eyelash Curler Metal Art. 4751 darieflavour Eyelash Curler: Depend Eyelash Curler Metal Art. 4751

Det vigtigste ved en eyelash curler er, at den ikke falder fra hinanden, og at de der ”gummi pudder” i buen er der. Denne her er billig, og burde virke fint. Jeg har ikke prøvet præcis dette mærke, men jeg har prøvet en der ligner rigtig meget, som også var i samme prisklasse. Den fylder bare lidt meget. HUSK gummi puden!

Køb hos beautycos


Bryn

 NYX Tinted Brow Mascara darieflavour Tinted Brow Gel: 1. NYX Tinted Brow Mascara

Det her er et produkt til dine bryn, som giver dig det mest naturlige look! Jeg synes at det er så smukt, når folk bruger en tinted brow gel. Det fungerer som en mascara – bare til dine bryn!

Køb hos Matas Mesauda Milano Eyebrow Design darieflavour Gele + pudder bryn produkt: 2. Mesauda Milano Eyebrow Design

Hvis du ønsker nogle mere markerede bryn, vil jeg anbefale at du finder noget som en pomade. Det her er et kit, hvor der er en ”creme” og en ”pudder” til at sette brynet med. Der følger en lille børste med, som er super! Jeg bruger denne her, bare i farven ’brunette’, og det giver mig det resultat jeg leder efter. Jeg slutter af med en gennemsigtig brow gel, så det ikke smitter nemt af.

Køb hos Goodiebox

Hvis du vil prøve et billigere alternativ, så giv Elf Gel & Powder Eyebrow Kit et forsøg. Det er samme princip med pomade og pudder.

Køb hos KlubKlub  NYX Tinted Brow Mascara darieflavour Brow gel, gennemsigtig: NYX Control Freak Eyebrow Gel, Clear

Hvis du vælger mulighed 2, så vil jeg anbefale denne her brow gel til at slutte af med.

Køb hos Cocopanda


Læber

NYX Creamy Round Lipstick Minimalism darieflavour Nude læbestift: NYX Creamy Round Lipstick, (Minimalism)

Til et hverdags look, tænker jeg at en nude/neutral læbefarve er et godt og sikkert valg. Denne her læbestift er cremet, dvs. at den kommer til at skinne lidt på læberne. Hvis du ikke er til det, kan jeg stærkt anbefale NYX’s matte liquid lipsticks. Bl.a. fra deres lingerie serie.

Køb hos Cocopanda GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 006 Angel Kiss darieflavour Lipliner: GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 006 Angel Kiss

NYX har nogle skønne lip linere. Dem kan man finde forskellige steder. Der er nogle på Cocopanda, men synes at de farver som de har der, er ret mørke. Hvis du er til det, så er det fedt! Ellers er NYX ikke er dyrt mærke, og kan findes i nogle matas butikker. Sleek Makeup og GOSH har også fantastiske lip linere. Dem sælger luxplus nogle af ved jeg. En lipliner kan bruges under et andet læbeprodukt, til at tegne læberne op eller alene.

Køb hos Luxplus NYX Butter Gloss darieflavour Lipgloss: NYX Butter Gloss (f.eks. Butter Gloss Angel Food Cake)

En lipgloss kan du faktisk også putter oven på et andet læbeprodukt, for at tilføje glans. Den kan også bruges alene. Det kommer helt an på hvad du er til. Denne her farve kunne jeg forestille mig ville klæde dig, og så er den dejlig rolig og neutral.

Køb hos Cocopanda NYX Lip Primer Nude darieflavour Lip primer: NYX Lip Primer Nude

Dette er ikke et must overhovedet, men hvis du vælger et matte læbeprodukt, gør lip primeren det at den ”fylder” nogle af linjerne i dine læber, så det ligger mere jævnt. Udover det, forlænger det holdbarheden på læberne, så man ikke skal putte på hele tiden i løbet af dagen.

Køb hos Cocopanda


Læber

NYX Makeup Setting Spray Matte Finish/Long Lasting darieflavour Setting spray: NYX Makeup Setting Spray Matte Finish/Long Lasting

En spray du sprayer på hele ansigtet, så det ”setter” dit makeup. Får det til at holde længere end hvis du ikke brugte det. Jeg mærker det utroligt meget, hvis jeg glemmer min setting spray. Så ”smelter” min makeup væk i løbet af to timer…

Køb hos Cocopanda The Ordinary High Adherence Silicone Primer darieflavour Face primer: The Ordinary High Adherence Silicone Primer

Jeg har ikke prøvet denne her før, men jeg har hørt SÅ meget godt om det her mærke! Teksturen minder rigtig meget om den jeg selv bruger (Youngblood Mineral Primer), men til en billigere pris. Hvis du bruger foundation eller concealer, vil jeg stærkt anbefale at bruge en face primer inden! Vent 5-10 minutter, og put så foundation/concealer på ansigtet. Det får det til at holde i meget længere tid end hvis du ikke har det på. En face primer og en setting spray går hånd i hånd. De åbner op for din makeup rutine og lukker den.

Køb hos Cocopanda Real Techniques Miracle Complexion Sponge darieflavour Beauty Blender: Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Blender din concealer/foundation ud SÅ flot! Jeg ELSKER mig, og kan ikke leve uden den. Husk at gøre den våd og pres al vandet ud af den hver gang inden du skal bruge den. Jeg bruger en sæbebar til at rense den med efter brug.

Køb hos KlubKlub


Børster

elf Eyeshadow Brush darieflavour Øjne: elf Eyeshadow Brush

Seriøst, jeg har brugt denne her børste siden jeg var 14! Og jeg har ikke fundet en endnu, som er lige så god! Jeg kan ikke forstå, at den kun koster 20 kr. Det jeg elsker ved denne her børste, det er at den tager imod øjenskyggen SÅ godt, og placerer det på øjenlågene rigtig fint. Jeg ELSKER denne her børste!

Køb hos KlubKlub Real Techniques Buffing Brush  darieflavour Ansigt: Real Techniques Buffing Brush

Jeg kan ikke finde den alene nogle steder ? Jeg fandt den i dette sæt! Den gode nyhed er, at der er to andre børster i, som er FANTASTISKE! Lad os dele dem op i numre fra venstre.

  • Børste 1: Buffing Brush – bruges til pudder.
  • Børste 2: Bruges til foundation eller concealer i hele ansigtet (Jeg vil stadig anbefale at bruge en ”sponge”, og ikke en børste, men det er forskelligt fra person til person – her har du muligheden for at prøve det af!).
  • Børste 3: SÅ god til contouring! Jeg elsker den! Lige så højt som deres buffing brush.
  • Børste 4: ÅÅÅÅÅH, denne her er så god, hvis du gerne vil highlighte under dine bryn eller ved inderkrogen af øjnene. Hvis du gerne vil lave et øjenlook, hvor der skal detailer til, er denne her også super! Igen – lige så elsket som nr. 1 og 3!
Jeg kan se at i dette sæt, hører der en børste kop/holder med. Så de kan stå fint på dit bord.

Køb hos KlubKlub Real Techniques Blush Brush darieflavour Blush: Real Techniques Blush Brush

Denne her er BØRSTEN, hvis du vil lægge den mest naturlige og jævn kinderød. Virkelig den bedste kinderød børste jeg har prøvet og ejer. Den er lidt dyr, når man tænker på at man kun får en børste.

Køb hos KlubKlub

ELLERS er elf’s blush brush fin. Den har jeg også brugt før i tiden. Den kan sagtens bruges, og så er den billigere.

Køb hos Beautycos Real Techniques Setting Brush  darieflavour Highlighter: Real Techniques Setting Brush

Denne her er super til highlighter! Den lægger det så fint, jævnt og ikke så meget ad gangen, så man roligt kan bygge det op. Min absolut yndlings highlighter børste.

Køb hos KlubKlub

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!