26. december 2016

Beanies The Flavour Co. – Nutty Hazelnut Flavour

beanies the flavour coffee nutty hazelnut darieflavour

Hvis du er vild med hasselnød og duften af nutella, er denne kaffe lige dig! Den dufter simpelthen så godt, og det aller første jeg kom i tanke om, da jeg duftede til den, var nutella... og det var ikke bare et hint af hasselnød, hvilket jeg regnede med at det var. Nejjjjj, den dufter virkelig af ren nutella! Eller knoppers, som også har en meget hasselnød duft. Bare duften i sig selv er allerede så meget pengene værd, haha ?

Smagen er ikke lige så intens, som duften er, men... Du kan godt smage hasselnøden i kaffen. Jeg oplevede kaffen som om, at hasselnødsmagen kom til sidst i tåren og blev hængende i eftersmagen. Når jeg drikker den, minder den mig om nutella, netop pga. hasselnød-aromaen i kaffen.
Hvis jeg skulle sammenligne smagen med noget, ville jeg stille den ved siden af en Nescafe instant coffee med Bailey i. Grunden til at jeg ville relatere til den, er pga. den søde eftersmag man finder i begge kop kaffer. Jeg synes fakgtisk også, at man kan smage et hint af karamel i begge kopper. Så hvis du ligesom mig selv, eeeeelsker karamel og nutella, så vil du helt 100% sikkert ELSKE denne kaffe fra Beanies!
Jeg havde ingen forventninger til denne kaffe, da jeg som regel altid synes at når der står på et produkt, at der f.eks. er en speciel flavour i, så synes jeg at man skal lede længe efter den specielle smag. Denne kaffe joker ikke, den smager altså af hasselnød!

Emballagen i sig selv er så hyggelig, enkel og til at forstså. 50 g. kaffe i et lille glas samt et fint creme-guld låg med en aftegnet bønne på toppen af låget. Ingredienserne består af frydetørret instant kaffe med aroma (hasselnød).

Denne kaffe er virkelig worth trying, hvis du er ude efter en kaffe med en unik smag, måske for at prøve noget nyt ? Jeg nyder ihvertfald min, og jeg tør næsten sige, at når jeg løber tør (hvilket jeg helt sikkert gør!), så må jeg altså bare have fingrene i en ny!

Kaffen kan købes i Mad&Vin i Magasin eller på Ebay. : Køb hos Ebay her

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!