4. marts 2017

Simpel Varm Kakao – Kun 3 ingredienser

Hvis du leder efter en varm kakao som er nem og simpel at lave med få ingredienser, så er denne opskrift perfekt! Med kun mælk, ren kakao og sukker, kan man faktisk lave en rigtig god kop varm kakao. Det som også er lækkert ved denne opskrift er at intet af kakaoen behøver at gå til spilde. Hvis du har lavet for meget varm kakao og sidder med måske en halv liter i overskud, så kan du gemme denne simple kakao til næste dag i køleskabet, også har du cocio-lignende kakao som kun lige trænger til en omrystning for at kunne drikkes iskoldt.

Ingredienserne:

  • 1 liter mælk
  • 100g sukker
  • 27g ren kakao

Jeg vil personligt anbefale let- eller sødmælk, da det giver en lidt tykkere kakao end f.eks. minimælk (I videoen havde jeg dog kun minimælk liggende). Desuden hvis du ønsker en mere sukkerfattig varm kakao, så vil jeg anbefale 70g sukker i stedet for 100g. Du kan gå ned til 50g sukker, men så begynder den søde smag også at forsvinde langsomt, jo mere og mere sukker du vælger ikke at putte i.

Simpel varm kakao til de kolde dage

Opskriften giver kakao til ca. 4 personer. Hvis kopperne er lidt store i det, så ville den kunne give til 3 personer.

Fremgangsmåden er meget nem. Alle ingredienserne skal bare i en gryde og varmes op. Det behøver ikke at koge for at være færdigt. Som regel fjerner jeg selv gryden fra varmepladen når den varme kakao ryger meget og ser rigtig varm ud. Husk at rør godt rundt i gryden under opvarmning så den varme kakao ikke brænder på.

Jeg håber du kommer til at nyde denne simple kakao her i den kølige tid!

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!