11. februar 2017

6 steps - Sådan renser du dine børster nemt & billigt

Rengøring af børster med madlavningsolie og opvaskemiddel darieflavour

Inden du går ud og bruger en masse penge på rens til dine makeupbørster, så vil jeg anbefale at læse denne guide jeg har lavet som guider dig igennem hvordan du nemt og billigt kan rense dine børster. Først får du her en liste over de ting som der skal bruges til at kunne gennemføre denne guide:

Hvis du ikke lige har en makeupbørste organizer (kan købes billigt i linket i listen ovenover) kan du eventuelt bare bruge et glas/krus til at sætte børsterne ned i. Ikke den mest optimale løsning, men at gøre det en enkelt gang eller to ville det ikke skade. Bare husk at børsterne skal vende nedad.

Følg de 6 steps her, så er du sikret 100% rene børster billigt og nemt:

Rengøring af børste billede 1 Step 1 – Tag en renseplade, tallerken eller hvad du plejer at bruge!

Her er mulighederne mange. Du skal finde noget, som du kan bruge til at gnubbe din børste op af, så den kan blive rengjort. Du kan bruge en renseplade med riller, som er beregnet til at rengøre børster. Real Technique har en, men hvis pengene er små, så er eBay/AliExpress et rigtig godt alternativ! Søg: ”Makeup brush cleaner” og der vil komme et hav af produkter frem, som kan bruges til netop dette formål! Jeg har selv købt min på eBay til omkring 6 dkk :o

Rengøring af børste billede 2 Step 2 – Miks madolie og opvaskemiddel sammen

Tag din renseplade/tallerken og hæld madolie på. Tag opvaskemiddelet og hæld dobbelt så meget på, som masolien. Der skal altiid være mere sæbe end olie, da børsterne ellers kan ende med at blive meget olierede og derfor ødelagt.

Rengøring af børste billede 3 sæbe og olie Step 3 – Tag beskidt børste og miks

Tag din beskidte makeup børste og ”gnub”/”miks” det rundt på pladen. Hårene skal være helt smurt ind i olie og sæbe. Afhængig af hvor beskidt børsten er, vil du hurtigt kunne se farve komme af børsten. Bliv med med at mikse, til du føler børsten er godt smurt ind.

smør makeupbørsten ind i olie og sæbe smør makeupbørsten ind i olie og sæbe Step 4 – Skyld børsten

Tænd vandhanen, så vandet er lunt – det må ikke være for varmt, da limen i børsten ellers småt kan opløses og hårene falde fra hinanden. Tag pladen under vand og miks med børsten ovenpå. Du kan også godt bruge din hånd i stedet for. ”Gnub” børsten mod din hånd indtil vandet er helt klart.

skyl makeupbørsten under lunt vand Step 5 – Tør din børste

Tag et håndklæde og tør din børste godt med det. Tør den indtil den ikke er våd mere – der skal ikke kunne komme vand på din hånd fra børsten.

Tør makeupbørsten i et håndklæde Step 6 – Stil din børste til tørre

I dette step er det MEGET vigtigt, at børsten ikke ligger ned eller står oprejst, hvor hårene er opad. Børsten skal stå, sådan så hårene er nederst. På den måde, vil det resterende vand i børste løbe ned, hvor hårene er. Hvis børsten står, så hårene er opad, da vil der komme vand ind til limen, og hårene kan falde af = en ødelagt børste ?

hæng makeupbørsten til tørre

Det var de 6 steps som skulle til for at få helt nyrenset fine børster! Kunne du lide de børster som jeg har på billederne, så vil de kunne købes på ebay, ligesom børste organizeren og rensepladen!

En helt ny ren makeupbørste

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!