5. april 2017

CELESTI Bag April 2017

CELESTI Bag April 2017 darieflavour CELESTI Bag | April 2017

Min anden CELESTI bag! Jeg har sådan gået og håbet på, at denne måneds bag er meget bedre end sidste måneds bag (marts). Jeg var lidt skuffet over den sidste bag, da produkterne i den ikke lige var mig. Denne her tværtimod, er SÅ lækker!

Baggen i denne måned er rosa-farvet, og jeg er helt vild med den! Jeg elsker, at man kan bruge CELESTI baggene som makeup tasker. Kvaliteten på deres bags er høj! Det føles ikke som en billig taske, som kan købes på eBay for 12 kr. – elsker det!


CELESTI Bag April 2017 darieflavour Denne måneds CELESTI bag indeholder:

LIMECRIMELiquid Lipstick, ’BLONDIE’

MAKEUP STORE Eyedust (pigment), ‘SURFACE’

OFRA Eyeliner ‘BLACK’

PÜR LISSE Mud Mask, 15 ml.

MONUSKIN Soothing Touch Recovery Balm, 25 ml.


CELESTI Bag April 2017 swatches darieflavour

MEGET bedre end sidste måned! Jeg glæder mig så meget til at prøve dem alle sammen. Jeg er næsten helt sikker på, at jeg får brugt alle disse produkter. <3

Jeg er glad for, at jeg gav CELESTI en chance til og ikke afmeldte mig abonnementet. Denne her måneds bag er de 159 kr. værd!

Så snart jeg har prøvet alle disse spændende produkter, vil jeg lave et indlæg her på bloggen, så I kan læse min mening om hvert produkt.
Hvad er Celesti?

Celesti er en virksomhed som tilbyder et beauty abonnement. For 159 kr./mdr. vil du modtage en Celesti bag med fem beauty produkter i. De indeholder som regel makeup, men nogle gange vil der også være hudpleje produkter i. Abonnementet er ikke bindende, så man kan afmelde sig lige når man har lyst. Dog betaler man en måned forud, så hvis du f.eks. melder dig ind i starten af januar måned, vil du med det samme skulle betale for februar baggen. Når Februar starter, betaler du så for marts baggen osv. Tilmeld dig et abonnement hos Celesti her: https://celesti.dk/home/?ref=9013

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!