23. august 2017

CELESTI | August 2017

Celesti Bag August 2017 darieflavour CELESTI | August 2017

Hmm, lad os starte med baggen. Den ligner på ingen måde noget der minder om Celesti’s ”typiske” bags. Silke og så med en bånd-åbning. Jeg er nu meget mere vild med deres tidligere bags, fordi man kan bruge dem som makeup tasker. Denne bag ved jeg slet ikke hvad skal bruge til, hvilket er lidt synd. Men pyt med det! Lad os tale om produkterne :D


Denne måneds bag indeholder:


Dr. PAW PAW Original Balm
NAILSINC Neglelak, ‘St. Johns Wood’
LOOKX Øjenskygge, lyserød
LORD & BERRY Lip Liner, ‘Nude’
ANNE SEMONIN Face Mask, 7 ml.


OVERALL THOUGHTS?

Tja. Jeg siger det lige ud... Jeg er ret skuffet over denne måneds bag. Det gik allerede galt i starten, når man ser baggen – den er jeg ikke fan af. Der står INTET information på øjenskyggen fra LOOKX (dog står ingredienserne på det stykke papir, som fulgte med Celesti baggen). Jeg har allerede en lyserød neglelak, som jeg ELSKER, så jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at bruge denne neglelak fra NAILSINC. Lip lineren er alt for mørk til min smag og lidt for ”brun”, men jeg giver det helt klart en chance! Måske er den flot, når den kommer på læberne. Den prøve, som er med i denne Celesti bag er...... lidt øv. Jeg synes det er ærgeligt, at så lille en ting, hvor der endda står bagpå, at det er en sample, at den skal være en af de fem ting, som er i denne Celesti bag. Det jeg er ”mest” excited over, er Dr. paw paw cremen. Det er noget ALLE kan bruge, og det kan jo være, at det bliver et hit.

Selvfølgelig kan det også være, at mange af medlemmerne er helt vilde med denne måneds bag! Eller at du tænker ”Hvad snakker du om, Hulda?? Denne bag er mega læks!”. Ja, det er jo meget forskelligt. For MIG, er denne bag ikke lige mig – desværre ? Det er ret sørgeligt. Jeg håber, at næste måneds bag er bedre for mig!

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!