22. november 2016

Goodiebox | Oktober 2016

GOODIE, GOODIE, GOODIE, GOODIE, GOODIEBOX!

Efter at have stødt ind på Magasins Goodiebox annonce på facebook mange gange, kunne jeg simpelthen ikke holde mig fra at tilmelde mig det! I videoen ovenfor viser jeg jer en unboxing på den aller første Goodiebox jeg har modtaget.

Jeg tilmeldte mig i starten af november måned og var heldig at nå og få oktober boxen også!

Denne måneds box indeholder:

- Revita Lash Advanced - Eyelash Conditioner 1.0 mL /.034 Fl Oz. (øjenvippe serum)

- Balance Me - Instant Lift Pore Minimiser 10 ml. / 0.3fl.oz

- The Body Shop - Body Butter SPICED APPLE 50 ml. / 1.69 OZ (48 g.)

- Glov Hydro Demaquillage - Innivative Microfibres Remove Makeup Only With Water

- Miqura - Golden Mask Modeling Mask

Goodiebox magasin oktober 2016 darieflavour

Selve boxen er virkelig godt lavet og det føles som god kvalitet, hvilket afspejler de produkter der er inde i boxen meget godt! Inde i boxen er der også en folder, hvor der bliver beskrevet hvert enkelt produkt og hvad de er værd, prismæssigt. Det synes jeg er vildt rart og en fantastisk service fra Magasins side af. På den måde skal man ikke selv sidde og søge efter informationer om alle produkterne, når det så fint står forklaret og beskrevet i folderen - jeg er stor fan!

Indtil videre, har min erfaring med Goodiebox, kun været godt! Pakken var i god stand, alle produkterne var fine og lå pænt nede i æsken og så er det altså nogle virkelig lækre produkter de sender med!

I kan se hvilke produkter de sidste Goodiebox har indeholdt - det er ikke småting! Jeg synes indtil videre, at boxen klart er 159,-/mdr. hver, når man tænker på kvalitet, service og så er det med levering! Det er også vildt lækkert at få en "gave" hver måned, som man kan glæde sig til. Ifølge Goodiebox, vil der altid være produkter med en smalet værdi på over 500 kr. i hver box, så man får altså alle de produkter til en rigtig god pris!

Jeg vil lave en anmeldelse på alle produkterne, når jeg har prøvet dem alle sammen. Anmeldelsen kan læses her, når den er klar :)

Hvis du kunne tænke dig at tilmeldes Goodiebox, så brug dette link nedenunder for at få 50% på din første Goodiebox!

50% på første Goodiebox!
Hvad er Goodiebox?

Goodiebox er en super lækker beautybox, som er lanceret af Magasin, og som nu har kørt i et par år efterhånden. Lige nu koster boxen 159 kr. om måneden inkl. levering. Goodiebox lover at de beautyprodukter som er i deres box altid har en værdi over 500 kr. Produkterne kan være lige fra makeup, skincare, hårpleje og dufte. Man modtager én box om måneden.

Hvis du selv vil læse mere om Goodiebox, så kan du findes deres hjemmeside her.

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!