26. november 2016

Goodiebox | November 2016

Movember er ikke det eneste højdepunkt i november – næh nej, for det har Goodiebox sørget for!

Iiiiiiihh, jeg er excited for at vise jer denne Goodiebox, hvor man virkelig kan tale om Goodie-produkter! Denne måneds box er sort, kvadratisk og har et GB logo på forsiden. Denne box er lidt anderledes, sammenlignet med boxen fra oktober måned, da den er mindre og har noget andet skrevet på forsiden. Meeeeeen, det stopper den ikke for stadig at være en lækker box!

Denne måneds box indeholder:

- APPEAL 4 glas neglefil i farverne: babylyserød og hvid

- EMITE Lip & Cheek Tint, 6 ml

- NUORI Lip Treat, 15 ml

- MARIA NILA Finishing Spray, 100 ml

- NIVEA Silk Mousse Cream Care Showergel, 35 ml

- KENNY ANKER Tweeze The Brow, øjnbryn pincet

Goodiebox magasin november 2016 darieflavour

Jeg synes faktisk bedre om denne måneds Goodiebox, i forhold til oktober-boxen. Produkterne der er i denne box er mere ”mig”, da der denne gang også var en Tint til læberne og kinderne, som jeg er sååå spændt på at prøve. Fordi jeg har virkelig tørre læber, så elsker jeg, at de har lagt en Lip Treat i boxen også! PERFEKT til den kommende vinter vi snart går i møde. Finishing Spray’en fra Maria Nila lyder vildt fedt, netop fordi at det er en alt-i-en spray til håret. Can’t wait to try that one out!

Jeg synes at jeg fik mere for pengene i denne Goodiebox end hvad der var i oktober-boxen. Jeg vil lave en anmeldelse på alle produkterne, når jeg har prøvet dem alle sammen. Anmeldelsen kan læses her, når den er klar :)

Hvis du kunne tænke dig at tilmeldes Goodiebox, så brug dette link nedenunder for at få 50% på din første Goodiebox!

50% på første Goodiebox!
Hvad er Goodiebox?

Goodiebox er en super lækker beautybox, som er lanceret af Magasin, og som nu har kørt i et par år efterhånden. Lige nu koster boxen 159 kr. om måneden inkl. levering. Goodiebox lover at de beautyprodukter som er i deres box altid har en værdi over 500 kr. Produkterne kan være lige fra makeup, skincare, hårpleje og dufte. Man modtager én box om måneden.

Hvis du selv vil læse mere om Goodiebox, så kan du findes deres hjemmeside her.

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!