26, 10, 2019

HairJazz

HairJazzI sommers (juli 2019), modtog jeg HairJazz shampoo, balsam og en hair lotion fra HarmonyLife.dk. Jeg har testet og brugt disse produkter i ca. 1,5 måned, og ville gerne dele min mening og oplevelse om disse tre produkter med jer!


HairJazz produkterne fremmer hårvæksten

På hjemmesiden beskriver de fint de effekter HairJazz produkterne har, som er at håret vokser hurtigere, får ekstra glans og føles sundere. Effekten skulle holde i flere måneder, også selvom man er stoppet med at bruge produkterne. De er uden sulfater og parabener, og så reklamerer de også med, at det skulle reducere hårtab og at det er egnet til alle hårtyper.


Lige præcis den sidste del, altså at det er egnet til alle hårtyper, er der hvor jeg personligt bliver lidt i tvivl, fordi mit hår efter mange vask med produkterne, blev mere tørt. Det skal siges, at mit hår i forvejen er ret skadet pga. glattejern og andre hårprodukter med alt muligt i, som ikke skulle være sundt for håret. Derfor tror jeg, at det tager længere tid for mit hår, før det har justeret sig og fungere optimalt med HairJazz produkterne.


Det jeg lagde aller mest mærke til, ved at bruge shampooen og balsamen, var at mit hår ikke blev så hurtigt olieret efter jeg havde vasket det – hvilket er SÅ skønt!


Nedenfor kan I se hvordan de ser ud, også i konsistensen. Den blå er shampooen og den hvide er balsamen.
Både min søster og min kæreste har brugt produkterne også, og det fungerer vildt godt på deres hår. Deres hår er heller ikke skadet eller tørt, som mit er. Måske det spilder en rolle? Jeg ved det ikke. Deres hår ser i hvert fald sundt og glansfuldt ud, når de bruger HairJazz shampooen og balsamen.


Derudover har produkterne den deeeejligste duft, som jeg virkelig kunne dufte til hele dagen. Det er så vigtigt for mig, at de produkter jeg bruger til hverdag, dufter godt. I hvert fald har en duft, som jeg kan lide. For det er jo noget man skal dufte til hele dagen.


Deres hairlotion er HEAVEN! Jeg elsker deres hairlotion. FANTASTISK produkt – og det mener jeg virkelig. For en uges tid siden, havde jeg den største knude i mit hår, og jeg tænkte helt seriøst, at jeg aldrig nogensinde ville få den ud, og at jeg var nødt til at klippe det af! Så tog jeg hairlotionen fra HairJazz, og skiftevis sprøjtede det på knuden og redte men en børste. Efter flere gentagelser, blev knuden minimal! Så jeg gik fra en kæmpe knude, til en lille ært. Er så glad for at jeg slap for at klippe det af! Så hvis du rigtig gerne vil prøve HairJazz, men ikke rigtig ved hvilket produkt du SKAL prøve, så prøv deres hairlotion!


Aktive ingredienser
  • Soya protein
  • Vitamin B6
  • Keratin
  • Ekstrakt af æggeskal
  • Chitin

Disse aktive ingredienser er med at til fremme hårvæksten. De regenererer hårets struktur og stimulerer hårsækkene til at gro hurtigere end normalt.


Ud fra kliniske undersøgelser, er den gennemsnitlige hårvækst på 2.9 cm. Efter 30 dage. Det længste der er målt, er 4,5 cm. Normalt vokser håret kun 1,5 cm. pr. 30. dag.


Jeg kan personligt godt selv se, at mit hår er vokset siden jeg startede på produkterne. Men i mit tilfælde, synes jeg at det er svært at se, netop fordi at mit hår er SÅ langt i forvejen. Men når jeg redder det og kører mine fingre i gennem håret, føles det længere end i sommers.


Overall thoughts?

Gode produkter – uden tvivl. For mit vedkommende, bliver det bedre og bedre, når jeg bruger produkterne. Igen, jeg tror at det er fordi at mit hår er/har været så skadet, at det har vænnet sig til alle de sulfater og parabener der er i mange andre shampooer og hårprodukter. Hairlotionen er seriøst et produkt, som jeg absolut ikke kan leve uden! Jeg bruger den efter bad og hvis jeg skal have redt mit hår ud, hvis nu at det er filtret.


Praktisk information:

Pris på pakken med shampoo, balsam og hairlotion er 650 kr. (Lige nu har de tilbud på pakken til kun 455 kr.!) HairJazz produkter kan købes hos HarmonyLife.dk, og har en leveringstid på 5-8 hverdage med postnord.


@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!