30. marts 2017

Olaplex - red dit hår!

Olaplex No. 3 100 ml. darieflavour

Olaplex


Hvad er Olaplex?

Olaplex er en hårbehandling, som går ind og styrker håret. Behandlingen kan bruges og giver gavn på alle hårtyper. Dog vil resultatet ses tydeligere på meget skadet/ødelagt hår. Lige efter behandlingen i salonen, vil håret føles blødt og du vil opleve, at håret er nemmere at børste igennem! Olaplex går helt ind og styrker håret, hvilket betyder, at håret ikke forbliver blødt. Det falmer efter hver vask. For at holde det ved lige, skal man benytte en hjemmebehandling, som jeg vil komme mere ind på senere under ’processen’.

Olaplex består af tre steps. De to første udføres af en professionel i en salon og den sidste udføres hjemme.


Hvordan foregår processen?


Step 1

Olaplex No. 1, som er en væske lige så tyndt som vand, påføres på tørt og rent hår. Denne væske går ind og genopbygger svovl- og saltbindinger i hårets cortex med op til 99%. Væsken skal ikke påføres på hele håret, men 10-15 cm. fra hovedbunden og nedad. Håret skal ikke være helt gennemblødt med væske, så det drypper. Man skal stadig kunne røre håret uden at få helt våde hænder. Lad væsken sidde i håret i 10 minutter, hvorefter det bliver skyllet ud.


Step 2

Olaplex No. 2, som er en let creme, påføres over det hele på det fugtige hår. Denne creme indeholder 15 % af den samme ingrediens, som Olaplex No. 1. Et meget vigtigt step, for at opnå det bedste resultat! Lad cremen sidde i håret i 30 minutter, hvorefter det vaskes med shampoo og conditioner (balsam).

Step 3

Dette step er lige så vigtigt, som de to andre. Ved at holde det ved lige, skal man benytte en hjemmebehandling, som kan købes hos en salon eller andre diverse butikker både online og fysisk. Hvis ikke man vælger at benytte hjemmebehandlingen, vil virkningen forsvinde efter en uge. Derfor er hjemmebehandlingen vigtig, da det er det sidste step for at behandlingen kan vare helt op til tre måneder – og det vil der være nok til at kunne i et stk. ’100 ml. No. 3 Olaplex’. Hjemmebehandlingen skal benyttes en gang om ugen. Mængden af Olaplex No. 3 der skal bruges pr. uge, afhænger af hvor stor en del af håret der er skadet. Brug kun produktet de nødvendige steder, hvor der er brug for det. Typisk vil det skadet hård være fra ørene og nedad, men hvis man er en person, som farver hele sit hår, ofte, og hele håret er skadet, skal produktet bruges på hele håret.


Min erfaring


Jeg var så heldig, at vinde en Olaplex behandling + klip hos Salon Kavi i Hvidovre. Da jeg deltog i konkurrencen, havde jeg ingen idé om hvad Olaplex var. Det har der også været god grund til, for det er faktisk en meget ny metode at behandle skadet hår på. Mit hår er meget tørt og fra ørene og nedad, er mit hår meget skadet. Det skyldes for det meste, at jeg i en længere periode har glattet og krøllet mit hår meget. Mit hår har derfor blevet udsat for varme rigtig mange gange på kort tid.

Processen var meget behagelig og utrolig simpelt. Der var ingen komplikationer og det varede omkring 1 time i alt. Jeg kunne straks se og MÆRKE forskel på mit hår. Dog skal man huske at tænke på, at det kun er blødt indtil næste hårvask, hvilket ganske vist er sandt. Mit hår ser meget sundere og stærkere ud! Jeg må indrømme, at jeg absolut ingen forventning havde og jeg må sige, at jeg er rigtig glad for, at jeg kunne få sådan en lækker behandling!

Når jeg bruger Olaplex No. 3, kan jeg sagtens mærke og se forskel, dog ikke i så høj en grad, som da jeg fik den første behandling hos frisøren. Jeg har nemmere ved at børste mit hår nu og det ser slet ikke kruset ud! Før jeg fik behandlingen, var mit hår meget, meget slidt og kruset. Det var også rigtig tørt. Nu er det ikke i nærheden af det! Det er så skønt. Det giver virkelig også bare et boost til en selv. Jeg føler mig heldig, at have fået muligheden for at få denne lækre behandling!

Så hvis du selv har tørt, skadet og kruset hår, kan jeg virkelig anbefale Olaplex! Det er SÅ lækkert! Prisen hos den frisør jeg var hos er 395 kr., men man skal måske også overveje, at få en klip nu hvor man allerede er der, sådan så man lige kan få studset spidserne, så det bliver rigtig godt!

@darieflavour

361

178

133


Stay Tuned

Få de seneste nyheder med unboxing og anmeldelser af nye spændende produkter.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!